Hoegee zwaait af bij Holland & Barrett

Holland & Barrett moet op zoek naar een nieuwe algemeen directeur in de Benelux. Colinda Hoegee zwaait later dit jaar af bij de gezondheidswinkelketen, zo bevestigt een woordvoerder aan RetailNews.

Hoegee is twaalf jaar werkzaam bij Holland & Barrett, dat bij haar aantreden nog de naam De Tuinen droeg. De eerste acht jaar was ze in dienst als cco, nadat ze onder meer bij Martinair en McDonald's had gewerkt. De afgelopen twaalf jaar is Holland & Barret gegroeid van 216 naar 1613 medewerkers en van 68 naar 211 winkels, zegt ze tegenover who-cares.nl. “Ik wil juist al het waardevolle dat ik geleerd heb, ook elders kunnen inzetten.”

22 december wordt de laatste werkdag van Hoegee, die nog geen idee heeft wat ze daarna gaat doen. Eerder dit jaar vertelde ze in RetailTrends al jaren te dromen over het runnen van een biologische boerderij die kruiden produceert. “Met de kracht van planten de wereld puurder te maken, dat spreekt me aan.”

Holland & Barrett heeft nog geen opvolger van Hoegee aangesteld, stelt de woordvoerder. De winkelketen kwam eerder dit jaar in handen van investeringsfonds L1 Retail, dat ruim twee miljard euro betaalde voor de Britse formule.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!