Leen Bakker haalt twee nieuwe directeuren binnen

Leen Bakker haalt twee nieuwe directeuren binnen

Leen Bakker heeft Ernst de Kuiper en Matthijs Moeken benoemd tot directieleden. De Kuiper is de nieuwe cfo van de woonwinkelketen, terwijl Moeken de functie van directeur marketing & formule op zich neemt. Voor beide directeuren geldt dat hun rollen opnieuw zijn vormgegeven en ze dus geen voorgangers kennen, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. Leen Bakker werd onlangs door Gilde Equity Management overgenomen van Blokker Holding.

De Kuiper komt over van Kwantum, de nieuwe zusterformule van Leen Bakker. Hij was pas net een jaar werkzaam bij de discountketen, waar hij ook de functie van cio vervulde. Eerder was hij werkzaam bij onder meer Euretco, Ahold en Procter & Gamble. De Kuiper richt zich bij Leen Bakker op het versterken van de financiële organisatie en het ondersteunen van de commerciële bedrijfsvoering. Ook moet hij de ICT-infrastructuur en de supplychain optimaliseren.

Moeken was als laatst werkzaam als cmo van Jumbo, waar hij alweer twee jaar geleden vertrok. Ook vervulde hij marketingfuncties bij C1000 en Ahold. Moeken wordt verantwoordelijk voor het merkenbeleid en het blijvend actualiseren van de formule. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!