Handvol Intersport-winkels krijgt nieuwe eigenaar

Handvol Intersport-winkels krijgt nieuwe eigenaar

Vijf winkels van Intersport komen volgend jaar in handen van een andere ondernemer. Intersport Twinsport neemt op 1 januari de vestigingen van Intersport Duo over.

De bewuste winkels bevinden zich in de omgeving van Amsterdam, waaronder in de hoofdstad zelf. De huidige eigenaren Peter Snel en Han Berkelaar gaven enkele maanden geleden al aan te willen stoppen als ondernemer. Ze zijn blij dat de winkels na de overname onder de vlag van Intersport door blijven gaan. “Twinsport heeft aangetoond bij eerdere overnames de vestigingen verder door te kunnen ontwikkelen”, aldus Snel en Berkelaar.

Twinsport, dat volgend jaar zijn 25-jarig jubileum viert, heeft momenteel al twaalf sportwinkels in handen. De franchisenemer is actief in steden als Den Haag, Utrecht, Tilburg en Nijmegen.

Intersport maakt onderdeel uit van retailserviceorganisatie Euretco en telt 75 sportwinkels in Nederland. Vorig jaar sloten Telstar en Daka zich aan bij de internationale formule, die richting marktleiderschap in ons land wil groeien.

RetailTrends