McDonald’s is met zijn thuisbezorgdienst in alle vier de grote Nederlandse steden actief. De fastfoodketen gaat woensdag van start vanuit vier restaurants in Den Haag.

Met de uitrol naar Den Haag bezorgt McDonald’s nu in totaal vanuit 21 vestigingen aan huis. Nieuw in Den Haag is dat consumenten nu ook producten van McCafé kunnen laten bezorgen. De uitbreiding volgt volgens algemeen directeur Manu Steijaert na een succesvolle introductie in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. “We zijn blij te zien dat gasten tot herhaling van McDelivery overgaan.”

McDonald’s werkt voor zijn bezorgdienst samen met UberEats. Na de introductie van McDelivery in Amsterdam, vier maanden terug, volgde vorige maand de uitrol naar Rotterdam en Utrecht. In de hoofdstad wordt inmiddels vanuit negen restaurants bezorgd, in Rotterdam en Utrecht zijn dat er bij elkaar negen. 

UberEats maakte vorige week al zijn debuut in Den Haag. De maaltijdbezorger was net als McDonald's al eerder actief in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.