Zo ziet het jongste kind van Prénatal eruit

Zo ziet het jongste kind van Prénatal eruit

Prénatal heeft er weer een grote winkel bij. De babyspeciaalzaak komt met de opening in Apeldoorn uit op twintig megastores, aangevuld met 37 stadswinkels. Het nieuwste warenhuis is ingedeeld in verschillende belevingswerelden, met elk een eigen uitstraling, sfeer en collectie.

Ruim achttienhonderd vierkante meter telt Prénatal in Apeldoorn, waar een plek in het bedrijvige gebied De Voorwaarts is ingenomen. De retailer heeft diverse geuren, licht- en muzieksoorten over de hele winkelvloer toegevoegd, vertelt storemanager Monique ter Horst-Slot. Daarmee is de winkel volgens haar ‘echt een beleving’.

Het bijzondere aan de megastore in Apeldoorn is volgens de keten zelf de combinatie van de moderne stijl van het pand met de uitstraling van het Prénatal-concept. De winkel maakt onder meer een onderscheid tussen een verschoningsruimte, voedingsruimte en een ontmoetingsplek. Verder zijn diverse kinderkamers volgens de laatste trends ingericht om inspiratie te bieden.

De nieuwe megastore opende afgelopen dinsdag voor het eerst zijn deuren. De winkel is vanwege ‘de volle agenda’s van ouders van nu’ doordeweeks minimaal tot acht uur ’s avonds geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in