DA verder met verenigen zelfstandigen

DA verder met verenigen zelfstandigen

DA neemt diverse activiteiten van drogisterijorganisatie Crest over. Het betekent een volgende stap in de samenwerking tussen zelfstandige drogisterijen, zegt commercieel directeur Arjan van der Lingen tegenover RetailNews.

Crest Groep is als serviceorganisatie goed voor veertien zelfstandige drogisterijen, die onder verschillende namen opereren. Het bedrijf werkt al langer samen met D.I.O., maar die samenwerking wordt ‘geïntensiveerd’ nu die keten opgaat in DA. Zo wordt het eigen kantoor gesloten, en komt Crest in het nieuwe DA-hoofdkantoor in Amersfoort te zitten. Moederbedrijf NDS van DA, zal de winkels van Crest met name op het gebied van logistiek en marketing ondersteunen.

Of de veertien winkels van Crest ook worden omgebouwd tot DA-vestigingen, is nog niet zeker. “Dat zou een volgende stap kunnen zijn, maar is nog niet besloten”, zegt Van der Lingen. Hij ziet de krachtenbundeling vooral als een verder samenwerken tussen zelfstandige drogisterijen, nadat DA en D.I.O. vorig jaar de handen al ineensloegen. Samenwerking tussen zelfstandige drogisten is volgens DA 'meer dan ooit geboden om succesvol te zijn'.

Vorige maand werd bekend dat D.I.O. als winkelformule zal verdwijnen. De ombouw naar DA begint naar verwachting begin volgend jaar. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!