Dit is het nieuwe startpunt van Miss Etam

Het nieuwe winkelconcept dat Miss Etam vorige week in Amstelveen introduceerde, staat niet op zichzelf. De moderetailer ziet het als een onderdeel van 'een groter initiatief om het merk een extra impuls te geven en de ingezette groei verder te versnellen'.


Het uitgangspunt is dat de winkel 'actueel, warm, zacht en vrouwelijk' aanvoelt. Daartoe maakt Miss Etam gebruik van sfeerverlichting, gordijnen en hout, evenals verschillende meubels en accessoires. Verder is het E-vormige meubel bij de ingang gecombineerd met een bar, waar klanten terecht kunnen voor 'een momentje voor zichzelf'.

In de winkel is verder een nieuwe ruimte gecreëerd voor de presentatie van de broeken. De kracht van de collectie en het credo 'voor iedere vrouw altijd de juiste broek' moet daarmee beter naar voren komen. Op de entresol is een eigen omgeving ingericht voor de plus size-lijn, waarbij ook inspiratie wordt geboden in de vorm van outfitpresentaties en stijladvies.

Met het vernieuwde concept zegt Miss Etam een basis te leggen voor verdere uitrol in bestaande en nog te openen winkels. "Deze winkel in Amstelveen is ons nieuwe vertrekpunt", zegt managing director Richard Turk.