Miss Etam geeft startschot voor nieuw winkelconcept

Miss Etam geeft startschot voor nieuw winkelconcept

Miss Etam heeft in Amstelveen de eerste vestiging volgens een nieuw concept geopend. Dit wordt de komende tijd verder uitgerold in zowel bestaande als nog te openen winkels.

De vestiging in Amstelveen geldt als ‘een nieuw vertrekpunt’, zegt de in februari aangetreden managing director Richard Turk. De winkel moet naar eigen zeggen ‘actueel, zacht en vrouwelijk’ aanvoelen. Zo is onder meer gewerkt met sfeerverlichting en zijn er meubels en een bar in de winkel geplaatst. Verder is een aparte omgeving gecreëerd voor de plus size-collectie.

Met het nieuwe winkelconcept wil Miss Etam ‘de ingezette groei versnellen’. De website werd vorig jaar al van een nieuw jasje voorzien.

Moederbedrijf FNG boekte in het eerste halfjaar van 2017 weer winst, nadat vorig jaar nog rode cijfers werden geschreven. Miss Etam was volgens het modeconcern al eerder weer gezond. De modeketen bracht na zijn doorstart het winkelbestand terug van 180 naar een kleine honderd vestigingen en schrapte banen op het hoofdkantoor.

Bekijk op RetailTrends foto’s en een video van het nieuwe winkelconcept van Miss Etam.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends