Dyanne Beekman doet het voorlopig zonder winkels

Dyanne Beekman doet het voorlopig zonder winkels

Dyanne Beekman heeft haar eerste en enige winkel in Hilversum gesloten. Ook de webshop van de styliste, die eerder al moest terugkomen op haar ambitie om 25 winkels te openen, is offline. 

In juni waren er al geruchten dat de winkel op 1 augustus moest sluiten vanwege financiële problemen. Beekman ontkende dat, maar moest afgelopen zomer toch op zoek naar een nieuwe locatie. Die zoektocht staat vanwege privéproblemen voorlopig op een laag pitje, laat ze weten in gesprek met Privé.

De beslissing om te stoppen met de winkel en webshop was volgens haar moeilijk. Zo waren de najaarscollecties al ingekocht. Ze benadrukt dat de Dyanne Store niet failliet is verklaard. Alle leveranciers hebben hun geld gekregen en ook met medewerkers is volgens haar een goede regeling getroffen.

Beekman zegt voorzichtig weer naar de nieuwe voorjaarscollectie te kijken. De webshop komt volgens haar op een later tijdstip zeker terug. Wat betreft de Dyanne Stores ‘weet ze het even niet’. “Het concept van de winkel was heel bijzonder, maar het anders zal moeten en ik moet meer uit handen geven.”

Dyanne Store kwam in 2015 voort uit een samenwerking tussen Beekman en vastgoedpartij Syntrus Achmea. Het concept werd omschreven als een ‘belevingswereld’ van fashion, food, beauty, hair en living. Het oorspronkelijke plan om twintig tot 25 winkels te openen werd eerder al teruggeschroefd naar vijf vestigingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!