Nederlandse topman weg bij C&A

Nederlandse topman weg bij C&A

Chief operation & transformation officer Willem Eelman is vertrokken bij C&A. De voormalig directeur van Unilever is weer terug naar Nederland en zet zijn carrière buiten het modebedrijf voort. Dat laat C&A weten tegenover TextilWirtschaft.

Eelman werd drie jaar terug nog aangesteld als cfo van de Europese organisatie van C&A. Toen in september bekend werd dat Tjeerd van der Zee die functie voortaan vervult, liet de retailer nog weten dat de rol van Eelman onveranderd bleef. Hij zou doorgaan als chief operation & transformation officer bij het bedrijf.

Eelman was voor C&A werkzaam als chief information officer bij Unilever. Daarvoor vervulde hij verschillende rollen binnen de Brits-Nederlandse multinational. Wat hij nu gaat doen, is nog onduidelijk.

C&A stelde deze zomer Alain Caparros aan als nieuwe ceo. De voormalig topman van REWE Group moet het transformatieplan van de Nederlandse retailer in goede banen leiden. C&A maakte vorig jaar bekend een miljard euro te steken in de herstructurering van de modeketen, waarbij winkels worden gemoderniseerd en onrendabele filialen sluiten.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends