Saks Off 5th focust voorlopig op twee winkels

Saks Off 5th heeft donderdag zijn deuren geopend in de Amsterdamse Kalverpassage. De outletwinkel telt ruim drieduizend vierkante meter en is daarmee groter dan de Rotterdamse locatie.

De zusterformule van Hudson’s Bay vult in Amsterdam de begane grond en eerste verdieping. Klanten kunnen er volgens de retailer terecht voor een wisselend assortiment van 750 ‘prermium merken’, die standaard tot zestig procent in prijs zijn verlaagd. "Winkelen bij Saks Off 5th is een ervaring en lijkt op een speurtocht, je weet nooit wat je vindt”, stelt president Wayne Drummond. In september opende de outletformule al in de kelder van de Rotterdamse Hudson’s Bay-winkel.

Hoewel Saks Off 5th ‘altijd kijkt naar kansen voor extra vestigingen’, ligt de focus voorlopig op Amsterdam en Rotterdam. “Nederland is natuurlijk een goede markt, maar op dit moment loopt er niks specifieks”, zegt Drummond tegen FashionUnited.

Drummond liet eerder weten in de toekomst meer vestigingen te willen openen op A-locaties in ons land. In tegenstelling tot de eerste twee winkels, die gelieerd zijn aan de warenhuizen van Hudson’s Bay, moeten dat losstaande vestigingen worden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!