D-rt Groep haalt weer reeks winkels binnen

D-rt Groep haalt weer reeks winkels binnen

Vijf reisbureaus van De Planeet gaan vanaf 1 januari verder onder de vlag van VakantieXperts. D-rt Groep neemt de winkels over van ondernemer Rob Schilten.

Het gaat om reisbureaus in Nijmegen, Elst, Malden, Grave en Beuningen. D-rt Groep, dat ook eigenaar is van D-reizen, zegt met de overname zijn ‘filosofie van optimale bereikbaarheid voor de consument’ te onderstrepen. VakantieXperts komt met de overname op een totaal van 230 winkels.

D-rt Groep nam in november al zestien winkels van de Van Gerwen Groep over, die daarvoor onder de vlag van Toerkoop opereerden. Daarvan gaat een deel verder als D-reizen, terwijl een aantal winkels tot VakantieXperts wordt omgebouwd. ‘In een tijd waarin fysieke winkels veelal uit het straatbeeld verdwijnen, verstevigt D-rt Groep juist haar aanwezigheid dicht bij de consument’, stelt de reisbureauketen.

Volgens ceo Don Kaspers van D-rt Groep zitten de grootste groeikansen aan de online kant, maar blijft de winkelorganisatie de basis. Zo vloeit alle online omzet terug naar de winkels.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends