D-rt Groep haalt weer reeks winkels binnen

D-rt Groep haalt weer reeks winkels binnen

Vijf reisbureaus van De Planeet gaan vanaf 1 januari verder onder de vlag van VakantieXperts. D-rt Groep neemt de winkels over van ondernemer Rob Schilten.

Het gaat om reisbureaus in Nijmegen, Elst, Malden, Grave en Beuningen. D-rt Groep, dat ook eigenaar is van D-reizen, zegt met de overname zijn ‘filosofie van optimale bereikbaarheid voor de consument’ te onderstrepen. VakantieXperts komt met de overname op een totaal van 230 winkels.

D-rt Groep nam in november al zestien winkels van de Van Gerwen Groep over, die daarvoor onder de vlag van Toerkoop opereerden. Daarvan gaat een deel verder als D-reizen, terwijl een aantal winkels tot VakantieXperts wordt omgebouwd. ‘In een tijd waarin fysieke winkels veelal uit het straatbeeld verdwijnen, verstevigt D-rt Groep juist haar aanwezigheid dicht bij de consument’, stelt de reisbureauketen.

Volgens ceo Don Kaspers van D-rt Groep zitten de grootste groeikansen aan de online kant, maar blijft de winkelorganisatie de basis. Zo vloeit alle online omzet terug naar de winkels.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!