Christine le Duc geeft winkels een make-over

Christine le Duc geeft winkels een make-over

Christine le Duc heeft vorige week twee winkels van een vernieuwd concept voorzien. De winkels in Groningen en Eindhoven kregen als eerste een volledige make-over, binnenkort gevolgd door de filialen in Hilversum en Rotterdam. Uiteindelijk krijgt iedere vestiging in ons land een metamorfose, schrijft het Eindhovens Dagblad.

De oude paarse en rode kleuren zijn tijdens de verbouwing vervangen door zwart. Verleiding en beleving staan volgens manager Deborah Vink centraal in het nieuwe concept. Klanten kunnen producten vasthouden en voelen hoe ze werken, waarvoor onder meer een ‘zintuigentafel’ is geïntroduceerd. Verder staan adviseurs klaar voor persoonlijk advies.

Christine le Duc telt momenteel nog twintig vestigingen, nadat er de afgelopen jaren een aantal op slot werden gedaan. De Nederlandse formule werd onlangs door Beate Uhse verkocht aan een dochteronderneming van een Ierse investeringsmaatschappij. De groothandel in Nederland ging naar Hartenaas Holding, dat al eigenaar is van branchegenoot Leg Avenue.

Reacties