A.S. Watson benoemt twee nieuwe directeuren

A.S. Watson benoemt twee nieuwe directeuren

Brenda Smith is vanaf 1 februari de nieuwe director marketing & customer experience health & beauty van A.S. Watson Benelux. Ze neemt de taken over van Milo Laseur, die na ruim acht jaar vertrekt bij het moederbedrijf van onder meer Kruidvat en ICI Paris XL.

Smith is al drie jaar werkzaam bij het drogisterijconcern als adjunct-directeur marketing. In die functie werkte ze onder meer aan de professionalisering en digitalisering van de marketing voor Kruidvat en Trekpleister en heeft ze een CRM-programma in België gelanceerd. Ze was eerder in verschillende marketingfuncties werkzaam bij Sara Lee en Douwe Egberts.

In haar nieuwe functie wordt Smith verantwoordelijk voor de afdeling marketingcommunicatie, media & CRM, formuleontwikkeling, PR & interne communicatie en customer service. Haar voorganger Laseur neemt afscheid om meer tijd te besteden aan andere interesses en zijn gezin.

Ook Esther Koetsier krijgt op 1 februari een andere functie binnen A.S. Watson Benelux. De adjunct-directeur inkoop health & beauty Benelux wordt trading director bij ICI Paris XL Benelux. Koetsier is eveneens drie jaar werkzaam bij het bedrijf en werkte eerder bij onder meer Ahold.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends