Caféconcept Leonidas debuteert in Mall of the Netherlands

Unibail-Rodamco heeft voor zijn versmarkt Fresh! verschillende nieuwe namen gestrikt. Chocolademerk Leonidas opent er een Chocolate Cafe, een winkel gecombineerd met horeca.

Het betekent de eerste vestiging voor Leonidas Chocolate Cafe in Nederland. Eerder opende het Belgische merk al locaties in de Verenigde Staten en zijn thuisland. Verder vestigt het biologische fast casualconcept The Barn, dat al vestigingen heeft in Amsterdam en Utrecht, zich in Mall of the Netherlands. Ook olijvenverkoper JerMoumi Oliva’s, koffieconcept Stielman coffee roasters en Italiaanse speciaalzaak Victor Russo’s Osteria vestigen zich in Fresh!.

Mall of The Netherlands gaat in het najaar van 2019 open, maar de versmarkt opent in maart van dat jaar al. Fresh! krijgt alleen winkels met versproducten gericht op dagelijkse boodschappen. Ook vinden er regelmatig evenementen plaats, zoals kooklessen en demonstraties.

Unibail-Rodamco maakte onlangs bekend bijna de helft van de beschikbare winkelruimte in Mall of the Netherlands te hebben verhuurd. In totaal komen er 280 winkels, honderd meer dan in het huidige Leidsenhage.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!