Praxis opent eerste stadswinkel buiten de Randstad

Praxis opent eerste stadswinkel buiten de Randstad

Praxis opent een winkel van zijn Praxis om de Hoek-concept in Eindhoven. Het betekent de vijfde stadswinkel van de dhz-keten en de eerste buiten de Randstad.

Praxis vestigt zich aan de Woenselse Markt in het voormalige pand van Tedi, schrijft het Eindhovens Dagblad. De retailer heeft daar de beschikking over zo’n 350 vierkante meter. Het is nog niet duidelijk wanneer de winkel opengaat.

Praxis liet eerder dit jaar weten binnen drie jaar twintig compacte winkels in de vijftien grootste Nederlandse steden te willen hebben. Momenteel zijn er al vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Praxis-directeur Joost de Beijer noemde eerder Utrecht en Nijmegen als locaties die hij op het oog heeft. “We merken dat onder onze klanten binnen de stadsgrenzen van de grote steden een grote behoefte is aan meer gemak en service.”

Praxis introduceerde zijn stadsconcept in 2015. De winkels zijn 250 tot 350 vierkante meter en zijn er voor de snelle klus of een vergeten product. Zo bestaat het assortiment uit basisbenodigdheden als verf, verlichting, diverse gereedschappen en fietsaccessoires. Ook is er een maakplaats, met een werkbank waar kleine reparaties kunnen worden uitgevoerd. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!