Taco Bell opent eerste stationswinkel in Nederland

Taco Bell opent volgende week donderdag een vestiging op het centraal station in Breda. Het betekent de derde vestiging voor de fastfoodformule in ons land.

Het betekent de eerste stationswinkel van de Amerikaanse keten in ons land. De vestiging komt aan de centrumzijde van het station en wordt volgens de foodformule ‘een ontmoetingsplek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte’. Het design is geïnspireerd op de Californische roots, gecombineerd met lokale invloeden. Zo is er een kunstwerk te zien van de Bredase kunstenaar Hedof. Het restaurant heeft vijftig zitplaatsen en in de zomer een terras.

Taco Bell opende eerder dit jaar vestigingen in het centrum van Eindhoven en Tilburg. De retailer wil in tien jaar doorgroeien tot vijftig filialen in ons land. Wereldwijd hoopt Taco Bell in 2022 over negenduizend restaurants te beschikken. 

Taco Bell maakt evenals KFC en Pizza Hut onderdeel uit van Yum! Brands. Die laatstgenoemde keten is ook bezig zijn winkelbestand in Nederland uit te breiden, onder meer op NS-stations.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!