C&A stelt tweede Europa-directeur aan

C&A stelt tweede Europa-directeur aan

C&A heeft Frank Beeck aangesteld als operationeel directeur voor de Europese tak. Hij verdeelt in de regio de taken met Bart Brenninkmeijer.

Beeck was tussen 2011 en 2014 ceo van Charles Vögele. Eerder bekleedde hij onder meer functies bij Mango en Peek & Cloppenburg. Hij treedt per 15 januari in dienst en wordt verantwoordelijk voor Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Kroatië, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië en Hongarije. Brenninkmeijer krijgt de operationele leiding over Nederland, Frankrijk, België, Spanje, Portugal en Duitsland, die C&A beschouwt als ‘veruit zijn sterkste markten’. Hij neemt die verantwoordelijkheid over van Tjeerd van der Zee, die onlangs overstapte naar de rol van cfo.

C&A voerde recent verschillende wijzigingen door in de top. Zo nam chief operation & transformation Willem Eelman onlangs afscheid en werd Alain Caparros ceo van C&A Europe. Laatstgenoemde moet het transformatieplan van de Nederlandse retailer in goede banen leiden. C&A maakte vorig jaar bekend een miljard euro te steken in de herstructurering van de modeketen, waarbij winkels worden gemoderniseerd en onrendabele filialen sluiten.


 

Reacties 1


Peter Jansen 13 dec, 12:48

De nazaten van Clemens und August gaan er voor.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!