Auping vindt nieuwe topman in eigen kring

Jan-Joost Bosman is vanaf 1 januari de nieuwe algemeen directeur van Auping. Hij is de opvolger van Aart Roos, die in september afscheid nam van de beddenverkoper.

Bosman trad in 2016 in dienst van Auping, waar hij de functie van market director Nederland vervult. Eerder bekleedde hij management- en directiefuncties bij L’Oréal, Verasol en Villeroy & Boch. Bosman zal naar eigen zeggen verder bouwen aan de strategie van het beddenmerk met ‘marktbewerking, innovatie en organisatie als belangrijke pijlers’.

Roos nam op 1 september afscheid van Auping, na vijf jaar aan het hoofd van het Nederlandse concern te hebben gestaan. Het bedrijf heeft in die periode naar eigen zeggen een transformatie ondergaan, waarbij de producent en retailer zich op de circulaire economie gestort. Met de wisseling aan de top gaat Auping ‘een nieuwe fase’ in, stelt Roos. 

Deze maand opende Auping in Leidschendam een eerste Matras Studio, waar consumenten op basis van een lichaamsscan een passend matras wordt aangemeten. Auping verwacht volgend jaar meer Matras Studio’s te openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!