Dunkin’ Donuts voegt met Hilversum derde stad toe

Dunkin’ Donuts voegt met Hilversum derde stad toe

Dunkin’ Donuts opent eind volgend jaar een vestiging in winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum. Het is na Amsterdam en Utrecht de derde Nederlandse stad voor de Amerikaanse keten.

De vestiging in Hilversum krijgt een groot zitgedeelte en een terras. De winkel is ingericht volgens de nieuwe internationale huisstijl en heeft een aantal primeurs in het assortiment. De opening in Hilversum betekent de negende vestiging van Dunkin’ Donuts in ons land, nadat eerder zeven filialen in Amsterdam en één in Utrecht werden geopend. De retailer wil de komende jaren nog ruim twintig winkels in Nederland openen, zegt masterfranchisenemer Nabil Besali. 

Dunkin’ Donuts maakt verder bekend vanaf 4 februari te starten met thuisbezorging in ons land. De Amerikaanse donutketen maakte vorig jaar zijn comeback in ons land en heeft al verschillende nieuwe locaties op het ook. Zo mag Utrecht een tweede winkel verwachten en komen er ook filialen in Den Haag, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Tilburg, Leiden, Rotterdam, Hoofddorp en Almere.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!