Koeckebackers verkozen tot New Retail Champion

Koeckebackers is tijdens de New Retail Champions Award-bijeenkomst van Vedis verkozen tot het meest innoverende en relevante retailconcept van 2017. De duurzame koekjesbakkerij kreeg ruim de helft van de stemmen van de ruim honderd aanwezige retaildeskundigen.

Koeckebackers was een van de drie genomineerden voor de award. Boedelmakelaar en Frendz kregen respectievelijk 25 en 23 procent van de stemmen. De drie kandidaten waren door een vakjury geselecteerd uit een lijst van circa 35 retailers. Criteria waarop de concepten beoordeeld werden waren vernieuwing, onderscheidend vermogen en relevantie. Daarnaast moesten zij actueel en ‘here to stay’ zijn. 

Koeckebackers krijgt als winnaar een digitale waardecheque van vijf dagen consultancy van Capgemini en een strippenkaart ter waarde van vijfduizend euro van adviesbureau Crossmarks. In de vakjury zaten onder meer La Place-topman Bart van den Nieuwenhof en algemeen directeur Debbie Klein van Beter Bed.

Koeckebackers is de opvolger van Denoism, dat de prijs vorig jaar won. In 2014 en 2015 wonnen respectievelijk HelloFresh en Fanfiber.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!