Huurplatform Zoef.com failliet

Huurplatform Zoef.com failliet

Online huurplatform Zoef.com is vorige week failliet verklaard door de rechtbank in Amsterdam. Het bedrijf verhuurt onder meer party-, horeca-, video- en audiospullen en haalde een jaar terug nog 1,4 miljoen euro aan investeringen op.

De oorzaak van het faillissement van Zoef.com is nog onduidelijk. Zowel het hoofdkantoor als oprichter en ceo Niels Duijvestijn zijn niet bereikbaar voor commentaar. De curator bekijkt op dit moment de mogelijkheden voor een doorstart, meldt Twinkle

De website van Zoef.com, met het aanbod van ruim duizend aangesloten verhuurbedrijven, is nog online. De website werd begin dit jaar nog in een nieuw jasje gestoken. Daarbij liet het bedrijf weten op korte termijn uit te willen breiden naar België en Duitsland, gevolgd door de rest van Europa. Daarnaast moeten er andere categorieën aan het huidige assortiment worden toegevoegd. “Qua idee en opzet heeft Zoef.com de potentie om het Amazon van het huren en verhuren te worden”, stelde ceo Gerben van Leeuwen van Equium Holding, een van de bedrijven die in het platform heeft geïnvesteerd. Oprichter Patrick Kerssemakers van fonQ en Laurens Groenendijk van Treatwell zijn al eerder ingestapt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!