Mandemakers gaat nog 'minimaal vijftien jaar' door

Mandemakers gaat nog 'minimaal vijftien jaar' door

Ben Mandemakers is voorlopig niet van plan om af te zwaaien bij De Mandemakers Groep. De 61-jarige oprichter viert deze week het veertigjarige jubileum van het winkelbedrijf. “Ik heb hier al aangekondigd dat ze nog minimaal vijftien jaar last van me hebben”, zegt hij in De Telegraaf.

Mandemakers ziet niets in stoppen, omdat hij zich ‘dood zou vervelen’. “Dit bedrijf is mijn leven, tot op zondagavond houd ik de dagomzetten in de gaten.” Het concern is volgens hem goed voor een jaaromzet van zo’n anderhalf miljard euro en ‘een gezonde winst’.

Daarnaast is de klanttevredenheid volgens Mandemakers momenteel zeer hoog. “Maar als dat niet zo was, zou ik moeiteloos vijftig procent van mijn omzet inleveren om die tevredenheid alsnog te verkrijgen”, stelt hij. De eigenaar gaat naar eigen zeggen zelf achter klachtbrieven aan.

De Mandemakers Groep raakte begin dit jaar nog in opspraak, doordat klanten die de aankoop van hun keuken wilden annuleren alsnog dertig procent van het aankoopbedrag moesten betalen. Inmiddels kunnen ze binnen twee dagen kosteloos van hun bestelling af. “Het zou mooi zijn als collega’s die bedenktijd ook invoeren”, aldus Mandemakers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!