Superdry verstevigt grip op Nederland

Superdry verstevigt grip op Nederland

SuperGroup neemt vanaf januari de groothandelsactiviteiten van Superdry in Nederland in eigen beheer. Het moederbedrijf van het Britse modemerk laat weten de bedrijfsactiviteiten verder te willen stroomlijnen, waardoor de samenwerking met partner Portare verandert.

Portare heeft Superdry ‘succesvol op de Nederlandse markt geïntroduceerd’, stellen de twee partijen in een persverklaring. Het modemerk is volgens hen ‘een gezond en groeiend merk’.

Portare blijft actief als prefered masterfranchisenemer van Superdry voor de bestaande en nog te openen winkels. Het agenturenbedrijf opende dit jaar onder meer nieuwe filialen voor Superdry in Enschede en Groningen. In totaal telt het modemerk zo’n twintig vestigingen in ons land.

Ronald Kempke is aangesteld als nieuwe countrymanager voor Nederland om de verdere uitbreiding in goede banen te leiden. Hij werkte eerder voor onder meer Garcia Jeanswear en Gaastra. Kempke wordt in zijn nieuwe rol bijgestaan door het bestaande verkoopteam, dat vanuit de showroom in Gilze blijft opereren.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends