Kijkshop mogelijk weer open voor uitverkoop

Kijkshop mogelijk weer open voor uitverkoop

De winkels van Kijkshop heropenen binnenkort mogelijk tijdelijk hun deuren. Zo kunnen de voorraden in de 63 winkels worden verkocht, zegt curator Marike Boersen tegen Het Financieele Dagblad

Het is nog niet zeker of de winkels weer opengaan. Boersen spreekt van een ‘denkrichting’ en is daarover in gesprek met leveranciers. Die hadden hun goederen in consignatie liggen bij de winkelketen. De curator onderzoekt ook de mogelijkheden voor een doorstart, waarmee een deel van de werkgelegenheid behouden moet blijven. Een aantal partijen heeft zich gemeld om activiteiten gedeeltelijk of in zijn geheel over te nemen. Over de kans van slagen van een doorstart kan Boersen nog niets kwijt.

Kijkshop werd dinsdag failliet verklaard door de rechtbank Gelderland en de winkels werden direct gesloten. Ook het hoofdkantoor en de webwinkel zijn gesloten. Het platform Kijk Bij Mij wordt wel gewoon voortgezet, omdat het platform onder een andere bv valt. De bestellingen die daar binnenkomen worden nu door het platform zelf afgehandeld, via de entiteit Kijk Up.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!