Specsavers verzekert zich van reeks nieuwe winkels

Specsavers opent dit jaar zeker zeven nieuwe vestigingen in grote en middelgrote steden. De winkels komen in winkelcentra van Wereldhave, zo maken de vastgoedeigenaar en de brillenketen bekend.

De eerste nieuwe winkels worden geopend in winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort, het Arnhemse Kronenburg en Koningshoek in Maassluis. De overige locaties worden later dit jaar bekendgemaakt. Verder heeft de optiekketen de huurcontracten voor vijf winkels verlengd. 

Met de nieuwe overeenkomsten geeft Specsavers invulling aan zijn groeiambitie en om ‘professionele oog- en hoorzorg nog dichterbij onze klanten aan te bieden’, reageert country director Remko Berkel. “Wij streven ernaar om aankomend jaar meerdere nieuwe winkels te openen op A-locaties in grote- en middelgrote steden in Nederland. Specsavers heeft momenteel 133 winkels in ons land en was vorig boekjaar goed voor een omzet van 135 miljoen euro.

Berkel liet eerder weten zich bij de expansie in ons land te richten op plaatsen waar de retailer nu nog niet aanwezig is. Consumenten hebben volgens hem behoefte aan een vestiging op zeer korte afstand. “Wij zitten op het snijvlak van medische zorg en retail en klanten willen daarvoor niet in de auto hoeven stappen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!