De week in vijf pop-up stores

De week in vijf pop-up stores

Gepeperde meningen, rake observaties, niet te missen innovaties, opvallende onderzoeken. RetailTrends tipt wekelijks uitingen op de sociale kanalen, buitenlandse nieuwssites en andere media die een beeld geven van wat zich zoal buiten onze landsgrenzen heeft afgespeeld. Vandaag: de week in vijf pop-up stores.

Zara
Zara heeft een eerste winkel geopend die gericht is op het plaatsen en afhalen van online bestellingen. De winkel in het Londense winkelcentrum Westfield Stratford is geopend tijdens de verbouwing van de flagshipstore van de modeketen in het centrum van de stad. De pop-up store telt bijna tweehonderd vierkante meter en is uitgerust met een select aanbod van mannen- en vrouwenkleding, die in de winkel online besteld kan worden.

Lees verder bij The Independent: https://ind.pn/2DVNsm4

Tencent
Nog even, en er zijn meer techreuzen mét dan zonder kassaloze winkels. Ook Tencent, eigenaar van chatapplicatie WeChat, heeft zich eraan gewaagd. Het gaat om een winkel van driehonderd vierkante meter onder de naam We Life, waar consumenten met WeChat Pay kunnen winkelen. De winkel staat in Shanghai en is nog tot dit weekend geopend.

Lees verder bij Xinhua: http://bit.ly/2DYkZw1

Tiffany & Co
Valentijnsdag is weer in aantocht en dat wil Tiffany's niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom heeft de retailer in Los Angeles een tijdelijke winkel geopend die helemaal in het teken van Valentijn staat. De pop-up store blijf één maand open en biedt naast de juwelencollectie ook nieuwe woonproducten en accessoires. 

Lees verder bij Forbes: http://bit.ly/2s0rixt

Snapchat
Een digitale pop-up store, bestaat dat ook? Je zou de Snap Store van Snapchat zo kunnen omschrijven. App-gebruikers die via hun smartphone de winkel betreden, krijgen toegang tot een aantal merchandiseproducten die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Ook het doel van de in-app winkel komt aardig overeen met dat van fysieke pop-ups: het kweken van merkloyaliteit.

Lees verder bij TechCrunch: http://tcrn.ch/2BNKmPn

Super Bowl
Dit weekend staat in de Verenigde Staten in het teken van het grootste eendaagse sportevenement ter wereld: de superbowl. Eigenaar Suzie Marty van de winkel Love in Minneapolis, hoort het deze dagen van veel klanten: 'ik hoop dat jullie ook open blijven na de Super Bowl'. Dat zal geen probleem zijn, want de winkel staat er al twee jaar. Maar door de enorme hoeveelheid Super Bowl-merchandise denken veel klanten, ook de lokale bevolking, dat het om een pop-up store gaat.

Lees verder bij MPR News: http://bit.ly/2nyMohR

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in