Action vernieuwt directie op twee plaatsen

Action vernieuwt directie op twee plaatsen

Action neemt eind maart afscheid van buying & merchandise director Simon Hathway. Zijn taken worden overgenomen door Hajir Hajji, die de functie van commercieel directeur krijgt toebedeeld. Dat laat de Nederlandse winkelketen dinsdag weten.

Hathway is sinds 2013 in dienst van Action, nadat hij eerder voor onder meer Sainsbury’s, A.S. Watson en Wilko werkte. Bij Action was hij verantwoordelijk voor ontwikkelingen als direct sourcing, de groei van het aantal A-merken en de ontwikkeling van eigen merken. Als directielid heeft hij volgens de retailer ‘een significante bijdrage geleverd aan de groei en het succes van Action in de afgelopen jaren’. Waar Hathway nu aan de slag gaat, is niet bekend.

Zijn opvolger Hajir Hajji is al meer dan twintig jaar in dienst van Action. Begonnen als vakkenvuller was ze de laatste jaren als directielid verantwoordelijk voor alle winkels in Europa. Die taak komt nu bij Bart Raeymaekers te liggen. De Belg is nu nog general manager van Action Frankrijk, waar hij de keten zag groeien van 82 naar 337 vestigingen.

Raeymakers treedt na de zomer toe tot de directie van Action, die verder bestaat uit ceo Sander van der Laan, cfo Frederik Lotz, supplychain directeur Joost Bous en Hajji. De retailer telt inmiddels bijna 1100 winkels in zes landen.

Reacties 1


Louise vandersloot 17 jun, 19:56

TIJD DAT DE AFGODERIJ van action stopt

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!