Jack & Jones richt zich ook op kinderen

Jack & Jones richt zich ook op kinderen

Jack & Jones lanceert voor komende herfst een eigen kindercollectie. Er komen jeans die zijn bedoeld voor jongens tussen de vijf en zestien jaar, meldt moederbedrijf Bestseller.

De collectie is volgens het modebedrijf gebaseerd op de bestaande kleding voor volwassenen, maar dan in kleinere maten. Daarmee hoopt Jack & Jones zich te onderscheiden van het bestaande aanbod voor het jonge publiek, dat een typisch kinderlijke uitstraling zou hebben.

Jonge consumenten hebben zich volgens verkoopdirecteur Dennis Birk Jørgensen ontpopt tot ‘sterke en onafhankelijke opiniemakers’. Onder invloed van social media ontdekken zij in rap tempo hun eigen stijl. “Nooit eerder had deze groep meer interesse in kleding”, stelt hij.

Zes keer per jaar komt er een nieuwe collectie voor kinderen. Het eerste aanbod is vanaf augustus beschikbaar op de website van Jack & Jones. In de lente van 2019 wordt de kleding aangeboden via de grote wholesalepartners in Europa. De eigen winkels van Jack & Jones krijgen in eerste instantie geen aanbod voor kinderen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!