Euretco krijgt een Europese modedirecteur

Euretco krijgt een Europese modedirecteur

Jan Bongers begint volgende maand als directeur bij EK/servicegroup, eigenaar van Euretco. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese fashionactiviteiten van de retailserviceorganisatie.

Bongers krijgt de taak de strategie van de Europese modetak vanuit Hoevelaken verder te ontwikkelen en uit te rollen. Euretco heeft in de modesector de afgelopen jaren ‘een zeer stevige en solide positie in Nederland opgebouwd’, stelt bestuurslid Steve Evers van EK/servicegroup en Euretco. “We maken met fashion de sprong van Nederlandse naar Europese schaal en Jan Bongers gaat leiding geven aan dit proces.”

De nieuwe directeur was sinds 2013 global marketing director bij Dunlop Protective Footwear. Daarvoor vervulde hij verschillende managementfuncties bij bedrijven als Philips, Kijkshop en Ranpak Group. Bongers heeft volgens zijn nieuwe eigenaar ‘een uitstekende staat van dienst als het gaat om het sturen van organisaties in digitale transformatie.’

Bongers wordt bijgestaan door Mike Spoelder van Euretco Fashion, die director customer relations wordt. Hij moet in de nieuwe organisatiestructuur een belangrijke rol spelen in de contacten met ondernemers en leveranciers.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends