Notice: Undefined index: company_imageid in /var/app/current/inc/core/Users.class.php on line 3351 Outdoorketen Mountain Warehouse naar Nederland - RetailNews

Outdoorketen Mountain Warehouse naar Nederland

Outdoorketen Mountain Warehouse naar Nederland

Mountain Warehouse heeft een huurovereenkomst getekend voor zijn eerste winkel in Nederland. De Britse outdoorketen vestigt zich in Leiden.

De winkel wordt geopend in de Haarlemmerstraat, de hoofdwinkelstraat van Leiden. Mountain Warehouse vestigt zich de laatste jaren vaker in de binnenstad. Zo heeft de retailer een winkel in Regent Street en Covent Garden in Londen.

Mountain Warehouse werd ruim twintig jaar geleden opgericht als retailpartner van het Britse outdoormerk Karrimor. De keten is inmiddels voor het grootste deel in handen van oprichter en ceo Mark Neale. Hij lanceerde recent in eigen land de nieuwe cadeauwinkelketen Neon Sheep, waarvoor hij onder meer inspiratie haalde uit HEMA en Flying Tiger.

Mountain Warehouse haalt ongeveer een derde van de omzet uit het buitenland. Het bedrijf is al actief in Canada, de Verenigde Staten, Ierland, Oostenrijk en Polen en gaat binnenkort ook van start in Tsjechië. In totaal telt Mountain Warehouse meer dan 270 winkels.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends