Topshelf neemt deze week afscheid

Topshelf sluit zaterdag definitief de deuren van zijn laatste warenhuis in Arnhem. De warenhuisketen heeft het net geen twee jaar uitgehouden in de binnenstad.

Topshelf opende eind april 2016 de deuren als opvolger van V&D, dat eerder dat jaar failliet ging. Later werden ook warenhuizen geopend in Alkmaar, Groningen en Nijmegen. Die filialen gingen eerder al op slot. De voormalige winkels van Topshelf in de periferie blijven open onder de naam Sportsworld.

De sluiting in Arnhem werd afgelopen zomer al aangekondigd, maar door een succesvolle uitverkoopperiode kon de winkel enkele maanden langer openblijven. De winkel diende als outlet, waarbij ook restanten uit de andere filialen werden verkocht. Op die manier heeft Topshelf ‘een aanzienlijk deel’ van zijn investering in Arnhem kunnen terugverdienen, zegt een woordvoerder tegenover De Gelderlander.

La Place, dat op de begane grond is gevestigd, houdt zijn restaurant ook na het vertrek van Topshelf open. Een nieuwe huurder voor het voormalige V&D-pand is nog niet gevonden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!