Mango sluit nog eens drie winkels in Nederland

Mango heeft de afgelopen weken afscheid genomen van zijn winkels in Arnhem, Leiden en Tilburg. In december sloot de Spaanse modeketen ook al de deuren van zijn flagshipstore in Almere.

De winkels in Almere, Leiden en Tilburg waren volgens expansiedirecteur Cees de Jong in handen van dezelfde franchisenemer, die ermee is gestopt. “We zullen in deze steden terugkeren met nieuwe winkels, volgens het laatste storedesignconcept”, laat hij weten aan RetailTrends.

De winkel in Arnhem is gesloten nadat de huurovereenkomst niet werd verlengd. De winkel past niet langer in de portefeuille van het bedrijf, stelt De Jong. “We openen tegenwoordig winkels van zeshonderd tot duizend vierkante meter, zoals in Amsterdam, Hilversum en Breda.”

Mango sloot afgelopen najaar ook een winkel in Apeldoorn. Nieuwe winkels zijn onder meer gepland in Helmond en Leidsche Rijn Centrum. De kledingketen heeft momenteel 35 winkels in ons land.

Lees op RetailTrends meer over de transformatie van Mango, dat in 2016 voor het eerst in zijn geschiedenis rode cijfers schreef.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!