Bilder & De Clercq draagt laatste winkel over aan Stach

Bilder & De Clercq neemt deze maand afscheid van zijn winkel in Amsterdam. De winkel wordt overgedragen aan Stach Food, zegt operations manager Jim Langelaan tegen RetailTrends.

Bilder & De Clercq maakte ruim twee jaar geleden nog een doorstart op de huidige plek aan de Clercqstraat, onder de nieuwe eigenaar H2H Business Participations. Die investeerder kocht onlangs ook Mathijs Maaltijdbox, dat is voortgezet onder de naam Familiebox. Het foodconcept uit Amsterdam gaat online ook onder die naam verder.

De webshop van Bilder & De Clercq stopt in de huidige vorm en krijgt volgens Langelaan een platformfunctie, waarbij naar de verschillende initiatieven van Familiebox wordt doorverwezen. Zo wordt met Stach gewerkt aan een box met lekkernijen. Ook wordt later dit jaar een DNA Foodbox geïntroduceerd, waarbij klanten op basis van hun eigen dna shakes en gerechten krijgen opgestuurd. “Daarvoor moeten ze met een staafje wangslijm bij zichzelf afnemen”, zegt hij.

De winkel in Amsterdam neemt de komende weken afscheid met verschillende evenementen en proeverijen. De exacte sluitingsdatum is nog onbekend. Lees op RetailTrends meer over de toekomst van Bilder & De Clercq als Familiebox.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!