LaDress-oprichter Simone van Trojen start met een wekelijkse videoblog onder de naam ‘By Simone’. Hiermee hoopt zij ‘een diepere connectie’ met haar klanten tot stand te brengen.

Van Trojen deelt in de video’s ‘haar gedachten over het leven, LaDress en meer’. Ze wil kijkers onder meer voorzien van nieuwe ideeën, inspiratie en tips op het gebied van mode en beauty. De bekendmaking en de eerste video stonden woensdag in het teken van Internationale Vrouwendag. Daarin gaat de ondernemer in op de jurk als symbool voor female empowerment. 

LaDress probeert zijn content voortdurend te verdiepen en te verbreden, zei Van Trojen begin dit jaar in RetailTrends. “Die moet inspireren en verdergaan dan het product”, zei ze daarover. Ze noemt de online fanschare, die onder meer bestaat uit driehonderdduizend Facebookfans, erg belangrijk voor de webshop. “Via zo’n community vertellen we ons verhaal aan vrouwen, brengen we onze boodschap over.” 

‘LaDress by Simone’ is ook nog steeds de volledige officiële naam van de webwinkel. Daarmee wil Van Trojen onder meer haar persoonlijke betrokkenheid bij het merk benadrukken. “Nog steeds geef ik zelf de grote lijn van de collectie aan, pas ik alles door en draag alles eerst zelf.”