C&A vult V&D-pand en vernieuwt tientallen vestigingen

C&A vult V&D-pand en vernieuwt tientallen vestigingen

C&A opent dit jaar een winkel volgens het nieuwe concept in het voormalige warenhuis van V&D in Hilversum. Daarnaast worden nog 22 andere vestigingen van de modeketen verbouwd, zegt directeur Marc Estourgie van C&A Nederland. “Het nieuwe concept slaat goed aan in Nederland.”

In Hilversum vertrekt C&A uit zijn huidige filiaal, dat zo’n honderd meter verder ligt. In het oude V&D-pand krijgt de retailer de beschikking over tweederde van de begane grond, goed voor tweeduizend vierkante meter. “Omdat we een kwart meer winkelruimte krijgen kunnen we een uitgebreidere collectie aanbieden”, aldus Estourgie tegenover De Gooi- en Eemlander.

Het nieuwe winkelconcept van C&A werd vorig jaar geïntroduceerd in Arnhem. Bij de opening in september kondigde de retailer nog aan in de anderhalf jaar die volgden zeker ‘een handvol’ van zijn in totaal 124 vestigingen in Nederland te verbouwen.

Het nieuwe onderkomen in Hilversum staat leeg sinds het faillissement van V&D, zo’n twee jaar geleden. Eigenaar Unibail-Rodamco verwacht het vier verdiepingen tellende pand nog dit jaar volledig te hebben verhuurd. Een speelgoedwinkel zou inmiddels al zijn gestrikt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!