Travelteq opent eerste flagshipstore

Travelteq opent eerste flagshipstore

Travelteq heeft op 1 maart in Amsterdam zijn eerste officiële flagshipstore geopend. In de nieuwe winkel in de Huidenstraat worden naast het eigen merk ook reisproducten van andere merken verkocht.

Sinds 2009 verkoopt Travelteq reistassen in zijn online webshop. Daarnaast hebben ze met vier pop-up stores op vier verschillende locaties getest.

Het doel van Travelteq is om functionele reistassen aan te bieden die tegelijkertijd een luxe uitstraling hebben. Ze onderscheiden zich naar eigen zeggen van anderen door de middle man uit het proces te halen en zo de prijzen eerlijk te houden. De producten worden direct aan de consumenten verkocht.

De reistassen van Travelteq worden in Amsterdam ontworpen en in Italië gemaakt. In de winkel is een repareerservice voor producten van het merk aanwezig en kun je er je reistas van initialen voorzien.

Travelteq houdt het niet bij de winkel in Amsterdam. Zo zijn er al onderhandelingen met Schiphol. Ook kijkt het Nederlandse label naar de mogelijkheid voor winkels in Duitsland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!