La Redoute opent winkels over de grens

La Redoute opent winkels over de grens

Het Franse e-commerceplatform La Redoute opent de komende jaren fysieke winkels in België en Zwitserland. Dat laat directeur retail & b2b Sandrine Guichard weten aan Gondola.

In België ziet La Redoute potentieel voor meerdere winkels, onder meer in Brussel en Antwerpen. Het land staat in de top zes qua omzet en is daarmee een belangrijke markt, zegt Guichard. “België is een land waar design en mode heel hoog aangeschreven staan.” La Redoute opende in 2015 zijn eerste winkel in Frankrijk en heeft er intussen vier van La Redoute Interieur en zeven van het chiquere merk AM/PM. Voor de zomer komen er nog drie winkels bij. 

La Redoute is sinds vorig jaar in handen van Galeries Lafayette. Dat helpt het e-commerceplatform naar eigen zeggen zowel in eigen land als internationaal verder te groeien. Over drie jaar wil La Redoute een omzet van één miljard euro bereiken.
 
La Redoute bezorgt wereldwijd in meer dan 150 landen en is ook in Nederland beschikbaar. Ook verkopen verschillende Nederlandse moderetailers via het platform in Frankrijk, waaronder WE Fashion en CoolCat.
 

Reacties 1


maria b.t. wevers 14 apr, 18:21

sinda een paarbdagen las ik over La Redoyte en herinnerde nij ineens dat je uw producten heel lang gleden via een potorderbedrijf kon kopen.
Mijn vraag is: ik ben 80 plus, draag nog graag mooie kleding, ik had nu 2x een keuze gemaakt maar durfde niet, want: ik heb een grote maat 42/ gewone maat 44; komt uw maat overeen met de nederlandse en duitse maat of valt de kleding van u kleiner uit ? Graag uw reactie.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!