Brandfield neemt Watch! over: vier nieuwe winkels

Brandfield neemt Watch! over: vier nieuwe winkels

Brandfield neemt de winkels en webshop van horlogeformule Watch! over. Daarmee breidt de verkoper van sieraden en accessoires in één klap uit van twee naar zes fysieke winkels.

Brandfield opent volgende week zijn deuren in Breda, Eindhoven, Maastricht en Nijmegen. Eerder had de formule al vestigingen in Groningen en Amsterdam, die naar eigen zeggen succesvol zijn. “Daar vindt een stuk beleving plaats dat je online simpelweg niet kunt bieden”, aldus ceo Marlies Monteban. Rondom Groningen en Amsterdam zag Brandfield volgens hem een online omzetgroei van vijftien procent na de opening van de winkels.

Brandfield opende vorig jaar in de Amsterdamse Negen Straatjes zijn tweede vestiging en de eerste volgens het nieuwe boetiekconcept. De retailer zegt vooral fysieke winkels te willen om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen, omdat ze de mogelijkheid bieden om producten te passen en te proberen. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor reparaties en retouren.

Brandfield is naar eigen zeggen de snelst groeiende aanbieder van ‘stijlitems’. De retailer wil zijn omzet mede dankzij de nieuwe filialen dit jaar met dertig procent laten groeien tot 21 miljoen euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!