Breda krijgt grootste bouwmarkt

Breda krijgt de grootste bouwmarkt van Nederland. De mega bouwmarkt met drive-in en tuincentrum gaat maar liefst 43.000 m2 beslaan en is van Hornbach. De nieuwe vestiging levert 180 nieuwe arbeidsplaatsen op. Hornbach gaat er vanuit dat dit mega project binnen tweeëneenhalf jaar gerealiseerd zal zijn.

De vestiging in Breda brengt het doel van Hornbach, de groei naar 15 Nederlandse vestigingen in 2010, dichterbij. Hornbach heeft in Nederland momenteel acht filialen. Het negende filiaal, in Alblasserdam, is in aanbouw. Op drie locaties zijn Hornbach-vestigingen in ontwikkeling en diverse locaties zijn in studie. Uiteindelijk ziet Hornbach in Nederland mogelijkheden voor circa 20 tot 25 vestigingen.

Bij een drive-in kunnen klanten met een vrachtauto, aanhanger of busje naar binnen om daar hun spullen in te laden. Naast de drive-in krijgt deze Hornbach ook een parkeerdek. In totaal worden ongeveer 550 gratis parkeerplaatsen gerealiseerd. De locatie is in eigendom van dealerbedrijf Van Tilburg-Bastianen. Dit garagecomplex wordt gesloopt om ruimte te maken voor de bouwmarkt. Er wordt druk gewerkt aan plannen voor herhuisvesting van het bedrijf. Met de gezamenlijke bouwactiviteiten is meer dan 30 miljoen euro gemoeid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!