Cecil en Gant kondigen nieuwe winkels aan

Cecil en Gant kondigen nieuwe winkels aan

Modeketen Cecil heeft eerder deze maand in Assen een nieuwe vestiging geopend. De komende weken komen daar filialen in Enschede, Almere Buiten en Veendam bij.

Cecil telt inmiddels 28 vestigingen in ons land en dat worden er volgens het Duitse modebedrijf steeds meer. Ook in landen als Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en België wordt gemikt op verdere groei. Cecil opent winkels van tachtig tot 130 vierkante meter, die zijn opgedeeld in verschillende thema’s. Klanten vinden er moderne damesmode met een sportieve, casual look. Elke maand hangt er een nieuwe collectie in de winkels.

De winkels worden in samenwerking met franchisenemers geopend. Cecil maakt onderdeel uit van de CBR Fashion Group, dat ook eigenaar is van het merk Street One. 

Gant
Ook modemerk Gant wil zijn aanwezigheid in ons land verder uitbreiden. Zo opent het Amerikaanse label, dat zijn distributeur in de Benelux ruim twee jaar terug failliet zag gaan, een nieuwe winkel in Den Haag. Ook staat er een opening in Gent en de lancering van een Belgische webshop op de planning.

In de winkels wordt zowel de mannen- als vrouwencollectie verkocht. De twee nieuwe winkels vormen volgens general manager Richard Engelander van Gant Benelux de eerste stap in de uitbreiding. "Het doel voor de komende jaren is het openen van meerdere nieuwe winkels in zowel Nederland als België", stelt hij.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!