Rituals opent 'premiumvestiging' in Enschede

Rituals opent 'premiumvestiging' in Enschede

Rituals verhuist in Enschede naar een grotere vestiging binnen winkelcentrum de Klanderij. De cosmeticaketen introduceert daar volgende maand het ‘premium’-concept, meldt Tubantia.

De winkel wordt met in totaal 142 vierkante meter een stuk groter dan de huidige vestiging. Ook komen er twee grote bloesembomen en een zithoek in de winkel. Verder wordt er ruimte gemaakt voor meerdere watereilanden, waar klanten de producten kunnen ervaren met een kop Rituals-thee en een handmassage.

Rituals neemt in Enschede de plek in van New Yorker. De opening staat gepland voor 11 april. Het zou een van de eerste ‘premiumvestigingen’ van de cosmeticaketen in Europa zijn.

De Nederlandse retailer begon vorig jaar al met de introductie van grotere winkels, waarbij ook vestigingen van tweehonderd vierkante meter of groter tot de mogelijkheden behoren. Afgelopen juni ging in Keulen een winkel open met een verkoopoppervlakte van 180 vierkante meter, wat destijds de grootste Rituals ter wereld was. Ook die winkel is uitgerust met onder meer bloesembomen en een zithoek.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!