BookSpot van start met 'reeks overnames'

BookSpot van start met 'reeks overnames'

BookSpot heeft het online lezersplatform Chicklit overgenomen van mediabedrijf EEN Media. De overname past naar eigen zeggen in de geplande reeks samenwerkingen met en overnames van branchegerelateerde organisaties.

Chicklit is een ontmoetingsplek voor vrouwelijke boekenliefhebbers tussen veertien en 55 jaar en richt zich op verschillende genres. Het platform trekt 137 duizend unieke bezoekers per maand en bestaat uit onder meer recensies, nieuws en trailers. De naam blijft onder de nieuwe eigenaar gehandhaafd. Chicklit komt bij BookSpot ‘in goede handen’, zegt directeur Georgios Petropoulos van EEN Media. “Het is een bedrijf dat het blijvend stimuleren van het lezen van boeken door jong en oud hoog in het vaandel heeft staan.” 

BookSpot, het voormalige ECI, wil de grootste online boekwinkel van de Benelux worden. Ceo Boudewijn Poelmann van moederbedrijf Novamedia kondigde onlangs al aan dat daartoe overnames op de planning stonden. Naast onlinepartijen kijkt hij daarbij ook naar het inlijven van fysieke boekenwinkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!