Groei van About You 'voor op schema'

Online modeverkoper About You heeft de omzetverwachtingen voor 2017 overtroffen. Dat laat moederbedrijf Otto Group weten bij de bekendmaking van de voorlopige jaarcijfers. De omzet van About You kwam uit op 283 miljoen euro, ruim twee keer zoveel als een jaar eerder.

About You ging afgelopen najaar van start in Nederland, gesteund door een grootschalige marketingcampagne. Ook in tal van andere Europese landen werden het afgelopen boekjaar, dat tot eind februari liep, webwinkels geopend. About You heeft de ambitie om in de komende vijf jaar de grens van een miljard euro omzet te doorbreken.

Zusterbedrijf Otto zou eveneens ‘voor op schema’ liggen en nadert inmiddels de omzet van drie miljard euro. De webwinkel groeide voor het achtste jaar op rij, dit keer met 8,5 procent. Het aantal actieve klanten nam met acht procent toe tot 6,6 miljoen. Hoe About You en Otto in Nederland presteren, wordt niet bekendgemaakt.

Moederbedrijf Otto Group rapporteert een totale omzet van 13,7 miljard euro, zo’n negen procent meer dan een jaar eerder. Het Duitse concern is ook eigenaar van onder meer Bonprix en Crate and Barrel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!