Reclaimed Jewels van start met uitrol

Reclaimed Jewels van start met uitrol

Reclaimed Jewels heeft aan de Hoogstraat in Rotterdam zijn tweede vestiging geopend. De opening volgt op de naar eigen zeggen succesvolle eerste winkel in Almere.

De RetailRookie van 2016 neemt in Rotterdam zijn intrek in een voormalige winkel van Sabon. De retailer heeft er de beschikking over zestig vierkante meter en biedt zowel nieuwe als ‘vintage’ sieraden. Het aanbod is naar eigen zeggen twee keer groter dan bij de gemiddelde juwelier, terwijl de prijzen ‘fors lager’ liggen. 

Reclaimed Jewels opende zijn eerste winkel in juni 2016. De formule is erop gericht sieraden zoveel mogelijk aanraakbaar te maken, onder meer door met open schappen in plaats van glazen vitrines te werken. Directeur Martin Pot van de formule zei eerder tegen RetailTrends te mikken op dertig tot vijftig winkels in grote steden. 

Reclaimed Jewels is een concept van Goudwisselkantoor, dat ook een deel van de winkelruimte inneemt. Klanten kunnen daardoor bij de winkels ook terecht om sieraden te laten taxeren, te verkopen en te verpanden. 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends