Evenement: Nationale Management Dag

De Nationale Management Dag wordt voor de twaalfde keer gehouden op maandag 9 januari. De Nationale Management Dag wordt gekenmerkt door een aantal bijzondere elementen, waaronder de Thema Tafels en aansluitend het Nationale Management Diner met onder andere de apotheose van de verkiezing Topman van het Jaar 2005 en een inspirerende inleiding door Gerard Kleisterlee (Philips).

Het thema: Minder managers, meer ondernemers
De tijd van polderen, sudderen en voortborduren is voorbij. Gematigdheid moet plaatsmaken voor dynamiek en durf. Kijken naar kansen moet kansen pakken worden. We moeten durven, doen, doorpakken en ook nog eens snel, want voor je het weet is een ander sneller.

Wat moet er allemaal veranderen? En wat zal sowieso veranderen, of we daarin meegaan of niet. Hoe maken we van meelopen, voorop lopen? En wat moet daarvoor in mentaliteit veranderen? Het zijn deze en meer fundamentele onderwerpen, die aan de orde zullen komen tijdens de Nationale Management Dag 2006. Met een spreker, die zijn concern voorgaat in de harde strijd om marktaandelen, waar veranderingen de constante zijn: Gerard Kleisterlee deelt zijn visie met u over vernieuwing en gedrevenheid. Met discussies over het thema. En met de voorbeelden van succes, waarbij de verkiezing van de Topman van het Jaar 2005 een van de hoogtepunten is.

Hier treft u meer informatie. www.managementdag.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!