Bellamy Gallery opent ook in Groningen

Bellamy Gallery opent ook in Groningen

Bellamy Gallery heeft vorige week in Groningen zijn achtste vestiging geopend. Het gaat volgens de voormalige RetailRookie in eerste instantie om een tijdelijke winkel.

Bellamy Gallery heeft zich in Groningen gevestigd aan het A-kerkhof. De winkel blijft in eerste instantie drie maanden geopend, waarna gekeken wordt naar een langer verblijf. De winkel biedt kleding voor zowel mannen en vrouwen als kinderen en stelt werken van lokale kunstenaars tentoon.

Bellamy Gallery opende vorige maand al winkels in Arnhem en Den Haag, terwijl er ook vestigingen zijn in Haarlem, Den Bosch, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast had de moderetailer enige tijd een pop-up store in Antwerpen, maar die is begin dit jaar gesloten. De RetailRookie van 2016 is op zoek naar een nieuwe locatie in de Belgische stad. Eerder sprak eigenaar Mireille van der Sprong nog over een geplande vestiging in Knokke, terwijl ook uitbreiding naar Duitsland overwogen werd.
 

Reacties 1


Marion Forster 4 mei, 18:27

Dag was vandaag in jullie winkel in Beethoven STR Amsterdam fantastisch concept Goe doordacht past in deze tijd
Zend nog mail met foto’s wil lullige graag ondersteunen t nog groter succesverhaal maken
Kijk naar mijn linkedin pag Marion-Forster Newtone Innovation Ook nodig ik jullie uit boor Mijn Speaking Voices concept Stuur nog app

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!