Gsus vindt nieuw onderdak

Gsus vindt nieuw onderdak

Gsus sindustries maakt zich op de achtergrond klaar voor een herlancering. Het merk is onlangs verkocht aan ‘iemand uit de branche’, zo laat voormalig ceo Jop Pollmann weten aan RetailNews.

Pollmann is tegenwoordig topman van Brand Retail Group, die de ketens Sissy-Boy, Open32 en Tumble ’N Dry vorig jaar van Varova Fashion overnam. Voor kleinere merken als Men At Work, Kings of Indigo en gsus sindustries zijn volgens Pollmann kopers gezocht én gevonden.

Waar de eerste twee merken door hun oprichters worden voortgezet, is voor gsus sindustries alleen een deal gesloten over de merkrechten. De rest van het bedrijf is niet verkocht, stelt Pollmann. De wholesale-tak die vorige week failliet werd verklaard noemt hij ‘een lege bv’. De koper van gsus sindustries zou zich pas bij de herlancering van het merk bekend willen maken.

Gsus begon in 1993 als undergroundmerk in Arnhem en groeide uit tot een internationaal label, met winkels in binnen- en buitenland. Wat de plannen van de nieuwe eigenaar zijn, is vooralsnog onbekend.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends