Moss Copenhagen opent eerste Nederlandse winkels

Moss Copenhagen opent eerste Nederlandse winkels

Het Deense merk Moss Copenhagen heeft deze maand in Amsterdam zijn eerste Nederlandse winkel geopend. Deze week volgt een tweede vestiging in Zwolle.

Moss Copenhagen heeft zich in Amsterdam gevestigd aan de Utrechtsestraat en komt in Zwolle aan de Diezerstraat. Het merk richt zich op basics voor dames volgens Scandinavisch design. De interesse van Nederlanders in Scandinavische merken blijft groeien, zegt international retail & e-commercemanager Rasmus Skovsgaard. De verkoopresultaten van de collecties bij zijn Nederlandse retailpartners zijn volgens hem ‘boven verwachting’.

Het damesmodemerk mikt voor dit jaar op vier tot zes winkels in ons land. Nederland is het eerste land buiten Scandinavië waar Moss Copenhagen permanente vestigingen opent. Eerder had het merk al een pop-up store aan de Rotterdamse Lijnbaan. Het in 2010 opgerichte label heeft verder ruim tien eigen winkels in Denemarken en Noorwegen en wordt daarnaast verkocht via vierhonderd multibrandretailers in meer dan tien landen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!