Zeeman plant tientallen winkels in Spanje

Zeeman plant tientallen winkels in Spanje

Zeeman wil de komende vier à vijf jaar uitgroeien tot zo’n tachtig tot negentig winkels in Catalonië. Ook moeten er winkels in andere delen van Spanje geopend worden. Dat laat countrymanager Sidney Beekhuis weten aan het Spaanse persbureau EFE.

Zeeman ging zo’n drie jaar terug van start in Spanje, waar inmiddels zo’n 25 vestigingen te vinden zijn. Vooralsnog is de Nederlandse retailer alleen in Catalonië actief, waaronder met zes winkels in Barcelona.

Een winkel in Valencia staat voor volgend jaar op de planning, vertelt Beekhuis. Ook Baskenland en Madrid staan op de radar, maar een winkel in de hoofdstad vergt volgens hem meer tijd.

Zeeman wordt sinds afgelopen najaar geleid door Erik-Jan Mares, die het stokje overnam van Bart Karis. Onder Mares wil de retailer ‘de volgende stap zetten in de groei in Europa’. Zeeman telt nu bijna 1.300 winkels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk. Het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn wordt vergroot om tweeduizend winkels te kunnen bevoorraden.

Reacties 1


Jannie Does 27 nov, 10:14

Komt zeeman ook in la zenia boulevard. Zou wel heeeeel fijn zijn

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!